Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καρύδας: «Ψηλά στην εκτίμησή μου ο Μπάγεβιτς»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, παραχώρησε ο τεχνικός της Βέροιας, Νίκος Καρύδας, στην οποία υπογράμμισε πως ο αγώνας του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα σημαντικός, ενώ μίλησε και για τον παλαιό του συνεργάτη και προπονητή του Ατρομήτου, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Για το ματς με τον Ατρόμητο είπε: "Το Σάββατο δίνουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει δώσει Ευρωπαϊκά παιχνίδια και κινείται σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Πρόκειται για μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, την οποία ούτε θα υπερεκτιμήσουμε, ούτε φυσικά και θα υποτιμήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Αγωνιστικά δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, με εξαίρεση τις γνωστές απουσίες των Ζε Βίτορ και Τόμας, και αυτό είναι θετικό για εμάς. Όλοι στην ομάδα θέλουμε την βοήθεια των φιλάθλων μας, να νιώσουμε τον παλμό της κερκίδας όπως παλιά και να ζεστάνουμε τους παίκτες. Και αυτοί ως ανταμοιβή να τους προσφέρουν τη νίκη. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης μας".

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Ο κ. Μπάγεβιτς είναι συνεργάτης και φίλος μου και τον έχω πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου. Θα ήθελα το Σάββατο να του δημιουργήσω "προβλήματα" στον αγωνιστικό χώρο".

Για ρόστερ της ομάδας είπε: "Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν κορμό στην ομάδα, ώστε να βρει μια αγωνιστική ταυτότητα και να γίνονται μικρές αλλαγές. Το παν για έναν προπονητή είναι να διαχειρίζεται το υλικό που έχει στα χέρια του με τέτοιο τρόπο, ώστε να κρατάει ζεστούς όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο δρόμος είναι μεγάλος και πρέπει να καταλάβουν ότι θα χρειαστούν όλοι".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: