Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Διπρόσωπος αλλά… τέταρτος!!

Διπρόσωπος αλλά… τέταρτος
Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν εξαιρετικός για ένα ημίχρονο και με τη νίκη του κόντρα στην Βέροια, έδειξε πως πλέον… μεγαλώνει σαν ομάδα. Μπορεί οι δυσκολίες στο φετινό πρωτάθλημα και η ποινή σε αρκετές ομάδες να μην κάνουν μεταγραφές να τον έκανε, αυτομάτως, ισχυρό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλα είναι εύκολα για την ομάδα της Τρίπολης και στην σταθεροποίησή της, στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι με τη Βέροια, οι Αρκάδες, στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κακοί, χωρίς επιστροφές και με την αμυντική γραμμή και τον Φούλοπ να τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Η αλλαγή του Μπακασέτα, έγινε για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και παρά το γεγονός πως ο νεαρός επιθετικός δεν ήταν από τους χειρότερους παίκτες, πλήρωσε το μάρμαρο της μέχρι τότε κακής εικόνας.

Η είσοδος του Ματίας Καρντάσιο, άλλαξε για τα καλά την εικόνα του Αστέρα, ο οποίος έκλεισε και τους διαδρόμους προς την εστία του Φούλοπ και έδωσε επιθετικό τόνο στο σύνολο του Τσιώλη. Το δίδυμο με τον Ουσέρο λειτούργησε εξαιρετικά και οι Περόνε και Ντε Μπλάσις «ελευθερώθηκαν».

Στα αρνητικά είχε προστεθεί και το ότι ο Ναβάρο αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός παιχνιδιού. Ο Ισπανός, όπως και ο Πιπίνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας την Δευτέρα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η πορεία τους και το αν θα προλάβουν την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: