Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Χατζηαποστόλου: «Δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον Γκαγκάτση για αυτή τη θέση»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» φιλοξενήθηκαν ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, συνεργάτης του Βασίλη Γκαγκάτση και ο Κώστας Τσαρούχας, παλιός παράγοντας του ΠΑΟΚ, όπου έκαναν δηλώσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας του κ. Γκαγκάτση με τον «δικέφαλο» αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικα οι δηλώσεις :


Χατζηαποστόλου: «Καταρχήν λέω ναι αλλά δεν πρέπει να πάει ο Γκαγκάτσης εκπρόσωπος στη Λίγκα. Θα πρέπει όμως να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος σε αυτό που λέγεται Ολυμπιακός και πιστεύω πως είναι ο κατάλληλος, ξέρει να αντισταθεί. Είναι υποτιμητικό για τον Γκαγκάτση να είναι κάτω από τις καθοδηγήσεις ενός διοικητικού συμβουλίου του Σαρρή που για μένα είναι «σπουργίτης».
Ο κύριος Σαββίδης πληροφορήθηκε πως υπάρχει αναξιοπιστία και έψαχνε έναν άνθρωπο να προστατεύει τα συμφέροντά του, να είναι γνωστής του παρασκηνίου για να μην αφήσει κάποιος να ενεργούν όπως ενεργούν σήμερα.
Αυτοί που λένε πως ο Γκαγκάτσης έκανε ζημία στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουνε τι λένε. Ο Γκαγκάτσης βοήθησε σε κατάσταση και πράγματα τον ΠΑΟΚ. Το 2001 ανέλαβε ο Γκαγκάτσης παράγκα δεν υπήρχε. Υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Γκαγκάτση να πάρει το πόστο αυτο? Αφήστε τον Σαββίδη να δουλέψει. Οι νέοι παράγοντες δε θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Σαββίδη.»


Τσαρούχας: «Εμείς δε θα υποδείξουμε πως να στελεχώσει ένα συμβούλιο εταιρίας ένας άνθρωπος σαν τον Ιβάν Σαββίδη που πιστεύει σε αυτό που κάνει και θέλει να φτάσει ψηλά τον ΠΑΟΚ να τον κάνει πρώτο. Ας δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα.
Κριτική έχει δικαίωμα να κάνει ο καθένας δεκτή θεμιτή και επιθυμητή. Εγώ προσωπικά θέλω καινούργιους παράγοντες στον ΠΑΟΚ, φρέσκους.
Δε συμπαθώ τον Ολυμπιακό. Αλλά πρέπει να πάμε μπροστά. Καλό θα ήταν ο κ.Σαββίδης να έκανε ένα συμβούλιο που να μην έχει σχέση με το παρελθόν. Να κρατήσει Βρύζα Ζαγοράκη. Η συμπεριφορά απέναντι σε Ζαγοράκη είναι απαράδεκτη. Ο Ζαγοράκης πρόσφερε στον ΠΑΟΚ.»



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: