Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Το περίεργο περιβραχιόνιο του Τέρι!!


Το περίεργο περιβραχιόνιο του Τέρι
Θέλει να ησυχάσει και δεν μπορεί. Η UEFA θα ζητήσει από τον Τζον Τέρι να φορέσει ειδικό περιβραχιόνιο κατά του ρατσισμού, αφού ο Άγγλος άσος παραμένει αρχηγός της Τσέλσι και θα αγωνιστεί στο ματς κόντρα στη Νόρτζελαντ, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τέρι υπολογίζεται κανονικά από τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, παρά το γεγονός πως η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τον έχει τιμωρήσει με τέσσερις αγωνιστικές, αφού αυτή ισχύει για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο κεντρικός αμυντικός έχει κρατήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αφού η διοίκηση της Τσέλσι αποφάσισε να τον διατηρήσει ως αρχηγό.

Εάν ο Τέρι αγωνιστεί κόντρα στη Νόρτζελαντ, τότε είναι αρκετά πιθανό να φορέσει περιβραχιόνιο κατά του ρατσισμού, αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλει να στείλει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Με βάση τα ρεπορτάζ από τη Νιόν της Ελβετίας, όλοι οι αρχηγοί των ομάδων θα κληθούν να κάνουν μία τέτοια κίνηση, με το μήνυμα που θα αναγράφεται να είναι το «United Against Racism».

Η απόφαση της UEFA εντάσσεται στην εβδομαδιαία πανευρωπαϊκή δράση του ιδρύματος FARE και το ίδιο θα συμβεί και στα ματς του Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: