Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σίγουρος για την επιτυχία ο Πελεγκρίνι!!

Σίγουρος για την επιτυχία ο Πελεγκρίνι
Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στη «Gazzetta dello sport» ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, με αφορμή τον αγώνα της Μάλαγα με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χιλιανός προπονητής έδειξε να πιστεύει πολύ στους παίκτες του, αποκάλυψε πως οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, ενώ παραδέχτηκε πως η πώληση του Καθόρλα ήταν ένα λάθος της διοίκησης.

Τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν το καλοκαίρι λίγο έλειψε να «τινάξουν» στον αέρα το «οικοδόμημα» που λέγεται Μάλαγα. Η ομάδα που εντυπωσίασε την περασμένη χρονιά και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, βρισκόταν ένα βήμα από τη διάλυση. Τελικά, χάρη στην πίστη των παικτών και του προπονητή και σε μια πιο λογική διαχείριση, η Μάλαγα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει.

Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, μίλησε στη «Gazzetta dello sport» πριν την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίλαν, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι παίκτες του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την δική μας κατάσταση και όχι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μίλαν. Αν το κάνουμε μπορούμε να νικήσουμε και να συνεχίσουμε το δρόμο που ξεκινήσαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Θέλουμε σύντομα να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και αυτά τα ματς με τους Ιταλούς είναι σημαντικά για να το πετύχουμε», τόνισε ο Πελεγκρίνι.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας; «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αλλά κάτι τέτοιο κάναμε και πριν από λίγα χρόνια με τη Βιγιαρεάλ και φτάσαμε μέχρι τους ημιτελικούς. Συνεπώς, αν παίζουμε όπως τελευταία, μπορούμε να θέσουμε υψηλούς στόχους. Από εμάς εξαρτάται το πού θα φτάσουμε. Η ομάδα έχει ποιότητα και αυτό θα φανεί και στην πορεία», απάντησε ο Χιλιανός.

Το καλοκαίρι, ωστόσο, φάνηκε πως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν. «Αντιμετωπίσαμε οικονομικά προβλήματα, αλλά οι παίκτες δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και δούλεψαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το αποτέλεσμα φαίνεται τώρα. Λυπάμαι, μόνο, για την πώληση του Καθόρλα. 15 εκατ. ευρώ είναι ποσό που μπορούσε να εισπράξει η διοίκηση από την πρόκρισή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάστηκε να επέμβω για να μην διαλυθεί περαιτέρω αυτό που δημιουργήσαμε με πολύ κόπο. Ευτυχώς πρόλαβα τα χειρότερα», τόνισε ο Πελεγκρίνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: