Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σιμεόνε: «Διψάει για γκολ ο Φαλκάο»

Σιμεόνε: «Διψάει για γκολ ο Φαλκάο»
«Υπέροχο» χαρακτήρισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε το γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ρανταμέλ Φαλκάο στα τελευταία λεπτά της χθεσινής νίκης της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στη Σοσιεδάδ. Το τέρμα του Κολομβιανού επιθετικού ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά ο Αργεντινός τεχνικός γνωρίζει ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε απέναντι στου Βάσκους και δεν είχε την ίδια απόδοση με τα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί.

«Τα πηγαίνουμε καλά στα τελευταία λεπτά των αγώνων, αλλά θέλαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ήταν δυνατό και σκληρό παιχνίδι απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεν ήταν αυτό που είχαμε δείξει στο παρελθόν. Στο πρώτο ημίχρονο έλεγχαν το παιχνίδι, αν και δεν δημιούργησαν ξεκάθαρες φάσεις», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, επιθετικά και αμυντικά, και μπορούσαν να είχαν σκοράρει με αντεπιθέσεις, ενώ ο Φαλκάο είχε δύο ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, το φάουλ που ευστόχησε ήταν υπέροχο. Είναι πολύ δυνατός και όταν πήραμε το φάουλ στην άκρη της περιοχής, είδα να πάρει την μπάλα και να το εκτελεί. Έχει τεράστια δίψα να σκοράρει».

Καταλήγοντας, ο Σιμεόνε τόνισε: «Ο Φαλκάο προπονείται σκληρά για να βελτιώσει κάθε πτυχή του παιχνιδιού του και βλέπουμε τα αποτελέσματα…».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: