Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ταχτσίδης: «Προσπαθώ να εξαλείψω τα μειονεκτήματά μου»

Ταχτσίδης: «Προσπαθώ να εξαλείψω τα μειονεκτήματά μου»
Πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε στα μικρόφωνα του καναλιού της Ρόμα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο Έλληνας άσος τόνισε πως η απόδοσή του περνάει σε δεύτερη μοίρα αν κερδίζει η ομάδα του, ενώ σημείωσε πως δουλεύει σκληρά με τον Ζέμαν ώστε να εξαλείψει τα όποια μειονεκτήματά του.

Η μεγάλη ανατροπή της Ρόμα στην έδρα της Τζένοα, είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Η ομάδα της πρωτεύουσας κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ των δύο γρήγορων τερμάτων που δέχτηκε και να νικήσει με 4-2 χάρη στον Φραντσέσκο Τότι, τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, τα δύο γκολ του Οσβάλντο, αλλά και την προσφορά του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Σε αυτούς τους παίκτες στάθηκε και ο προπονητής των «τζαλορόσι», Ζντένεκ Ζέμαν, μιλώντας μετά το τέλος του ματς.

Το επίσημο κανάλι της Ρόμα ζήτησε από τον Έλληνα άσο τη γνώμη του για το παιχνίδι και κυρίως για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του. «Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη στην αρχή του αγώνα και βρεθήκαμε νωρίς πίσω με δύο γκολ διαφορά. Μετά το γκολ του Τότι, πάντως, πήραμε τα ηνία του αγώνα, ανεβάσαμε την απόδοσή μας κατακόρυφα και φτάσαμε δίκαια στη νίκη», δήλωσε ο Ταχτσίδης.

Ο Ζέμαν τον συμπεριέλαβε στους διακριθέντες. Ποια είναι η γνώμη του για την απόδοσή του; «Αυτό που έχει σημασία είναι πως η ομάδα πήγε πολύ καλά και νίκησε. Εγώ έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ ως παίκτης και ελπίζω να ικανοποιώ τον προπονητή μου. Ακούω κάθε συμβουλή του και εργάζομαι για να εξαλείψω όποια μειονεκτήματα έχω», ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Ταχτσίδη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: