Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Μήνυμα» ανανέωσης με Φέρντιναντ!!


«Μήνυμα» ανανέωσης με Φέρντιναντ
Μέσα στο γενικότερο θετικό κλίμα που υπάρχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και περισσότερο στη σχέση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον Ρίο Φέρντιναντ, ο Άγγλος αμυντικός άκουσε από τα χείλη του προπονητή του ότι στη διοίκηση της ομάδας υπάρχει πλάνο ανανέωσης της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο.

Αφού ο Σκωτσέζος τεχνικός ξεκαθάρισε πως το θέμα με την άρνηση του Άγγλου αμυντικού να μη φορέσει το μπλουζάκι με το σύνθημα κατά του ρατσισμού, θεωρείται λήξαν, αποκάλυψε πως τον υπολογίζει για δυο – τρία χρόνια ακόμα και πως θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο.

«Μπορεί να παίξει σε τόσο υψηλό και απαιτητικό επίπεδο για δυο – τρία χρόνια ακόμα. Βέβαια, δεν είναι τόσο γρήγορος όσο ήταν παλιότερα, αλλά η εμπειρία του είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και με αυτή βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα. Υπάρχει και η πολιτική του συλλόγου που προσφέρει νέα μονοετή συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές άνω των 30 και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είχα καταλάβει καν ότι λήγει το συμβόλαιό του και τώρα πανικοβλήθηκα» είπε ο Φέργκιουσον στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Μπράγκα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: