Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ζορπίδης: «Συναισθηματικό και ηθικό το θέμα της διοργάνωσης»

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον αγώνα που θα γίνει με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης αλλά και τον Άρη.

Για τη διοργάνωση του αγώνα:

«Αυτή τη διοργάνωση ενόψει των 100 ετών από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης την οργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία και βοήθεια από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ελλάδος. Εμείς είχαμε την ιδέα και την οικονομική ζημία, με δικά μας έξοδα θα γίνει και όχι του Δήμου.

Θέλουμε να φέρουμε κάποιους παίκτες που λατρεύτηκαν και έπαιξαν στις ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως και κάποιους βετεράνους και να κάνουμε ένα παιχνίδι, θέλουμε να γεμίσουμε το Αλεξάνδρειο, να βάλουμε ένα πολύ φθηνό εισιτήριο το οποίο θα είναι μέχρι 5 ευρώ και θα τα δώσουμε σε παιδιά με ιδικές ανάγκες. Θέλουμε να τιμήσουμε και τον Νίκο Γκάλη. Το θέμα της διοργάνωσης θα είναι συναισθηματικό και ηθικό, δεν θέλουμε να βγάλουμε λεφτά από αυτό».

Για τον Άρη:

«Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στον Άρη. Έχει πάει στραβά εδώ και καιρό η κατάσταση και στο τμήμα του μπάσκετ και στο τμήμα του ποδοσφαίρου και στον Α.Σ. Μακάρι να βρει το δρόμο του αλλά είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. Δυστυχώς στην Ελλάδα και την πόλη της Θεσσαλονίκης όσο και να θέλεις να προσφέρεις σε αποτρέπουν. Τα χρέη του Άρη μεγάλωσαν πολύ και δεν νομίζω να φέρει τίποτα η εισαγωγή στο άρθρο 99».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: