Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Θέλει τον χρόνο του ο Χούντελααρ!!

Θέλει τον χρόνο του ο Χούντελααρ
Με την απορία, όπως όλα δείχνουν, θα μείνουν οι άνθρωποι της Σάλκε αναφορικά με τις προθέσεις του Κλας Γιαν Χούντελααρ για την παραμονή του στην ομάδα, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού επιθετικού λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, ζήτησε από τους ιθύνοντες χρόνο για να αποφασίσει αν θα ανανέωση την συνεργασία του ή όχι.

Η διοίκηση των «βασιλικών μπλε» δείχνει διατεθειμένη να τον περιμένει, όπως τόνισε γενικός διευθυντής Χερστ Χελντ με δηλώσεις του.

«Αποφασίσαμε να μην συζητήσουμε το θέμα της ανανέωσης μέχρι το Δεκέμβρη και θα περιμένουμε μέχρι τότε, ώστε να δούμε πως πάνε τα πράγματα. Αυτό είναι επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Έχω το προαίσθημα πως ο Χούντελααρ αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις. Θέλει χρόνο για να πάρει αποφάσεις και είναι κατανοητό», ήταν αρχικά τα λόγια του Χελντ.

Στη συνέχεια ο γενικός διευθυντής της Σάλκε τόνισε την πρόθεση της διοίκησης, λέγοντας: «Στόχος μας είναι να τον πείσουμε να παραμείνει στη Σάλκε. Θα ανοίξουμε τις συζητήσεις το Δεκέμβρη ή το Γενάρη. Σε εκείνη την περίοδο θα θέλουμε όμως απαντήσεις για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας μας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: