Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Δεν γυρίζουν σπίτι τους απόψε!!

Δεν γυρίζουν σπίτι τους απόψε
Την απόφαση να αποσυρθεί όλη η ομάδα στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν από το απόγευμα της Δευτέρας και μέχρι το ερχόμενο Σάββατο ανακοίνωσε η διοίκηση στον προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αυτός είναι ένας τρόπος, σύμφωνα με τους ανθρώπους των «ροσονέρι», για να προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μάλαγα και τη Τζένοα που ακολουθούν, αν και πολλοί το ερμηνεύουν ως μια μορφή τιμωρίας για τα συνεχή κακά αποτελέσματα.

Η χρονιά έχει ξεκινήσει με τους χειρότερους οιωνούς για τη Μίλαν. Οι 5 ήττες στις 8 πρώτες αγωνιστικές αποτελούν τη χειρότερη επίδοση στην ιστορία των «ροσονέρι». Η θέση του προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραμένει επισφαλής, παρά τα αντίθετα που δηλώνει ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Η διοίκηση της ομάδας στην προσπάθειά της να ανατρέψει τα δεδομένα αποφάσισε να υποχρεώσει όλους τους παίκτες να αποσυρθούν στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν από το απόγευμα της Δευτέρας και μέχρι το ερχόμενο Σάββατο. Αυτό σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να γυρίζει στο σπίτι του μετά την προπόνηση, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως αυτό το μέτρο ισχύει και για τους τραυματίες που δεν είναι στη διάθεση του προπονητή.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Μίλαν εξηγούν πως με τον τρόπο αυτό η ομάδα θα ετοιμαστεί καλύτερα για τους αγώνες με τη Μάλαγα, για το Τσάμπιονς Λιγκ και με τη Τζένοα για το Καμπιονάτο. Στόχος των ιθυνόντων είναι να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός των παικτών από την καθημερινή τους ζωή.

Οι «κακές» γλώσσες, ωστόσο, δίνουν μια άλλη ερμηνεία σε αυτή την κίνηση. Η διοίκηση θέλει να τιμωρήσει τους παίκτες για τις κακές εμφανίσεις και τα ακόμα χειρότερα αποτελέσματα.

Πάντως οι παίκτες υποδέχτηκαν με ψυχραιμία και χωρίς διαμαρτυρίες την απόφαση της διοίκησης, που τους μεταφέρθηκε από τον προπονητή τους.

Όπως και να έχει, μόλις ξεκίνησε μια κρίσιμη εβδομάδα για τους «ροσονέρι» που θα δείξει ποιοι μπορεί να είναι οι πραγματικοί στόχοι της ομάδας για τη φετινή σεζόν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: