Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε»

«Πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε»
Σεβασμό στον αντίπαλο και καλή απόδοση ζήτησε ο Άντζελο Αλέσιο από τους παίκτες της Γιουβέντους. Ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Νόρτζελαντ, δεν εφησυχάζει από το «μικρό» όνομα της αντιπάλου της «Μεγάλης Κυρίας» και ζητά από όλους τη μέγιστη προσοχή.

Ο 5ος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει να έχει μία ομάδα που δεν διεκδικεί κάτι περισσότερο από καλές εμφανίσεις. Αυτή είναι η Δανέζικη Νόρτζελαντ, η οποία μετά από τα δύο πρώτα ματς δεν έχει πάρει βαθμό, αλλά ούτε και έχει βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό, όμως, δεν «ξεγελά» τον Άντζελο Αλέσιο, τον βοηθό του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος την παραμονή του αγώνα επέστησε την προσοχή των παικτών του.

«Πρέπει να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίπαλο. Οι Δανοί έπαιξαν καλά τόσο με τη Σαχτάρ όσο και με την Τσέλσι. Και στα δύο αυτά ματς προσπάθησαν να έχουν καλή κατοχή της μπάλας, βγαίνοντας στην επίθεση και δείχνοντας πως μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι, αν δεν τους προσέξεις. Για αυτό το λόγο απαιτείται προσοχή και πολύ καλή απόδοση από όλους, αν θέλουμε να φύγουμε από τη Δανία με τους τρεις βαθμούς της νίκης», ήταν τα λόγια του Αλέσιο.

Η «Γιούβε» μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια είναι χωρίς ήττα, αλλά και χωρίς νίκη. «Στόχος της ομάδας είναι να περάσουμε, τουλάχιστον, από τη φάση των ομίλων. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Δεν μας αρκεί να μην χάνουμε. Τα επόμενα δύο ματς με τη Νόρτζελαντ είναι σημαντικά, αφού μπορούμε να πάρουμε 6 βαθμούς και να κάνουμε ένα βήμα προς τους 16. Η Γιουβέντους πρέπει να προκριθεί και μόνο αν νικήσει μπορεί να ελπίζει βάσιμα», σημείωσε ο Άντζελο Αλέσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: