Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Πατώνει» το βιβλίο του Ρούνεϊ!!


«Πατώνει» το βιβλίο του Ρούνεϊ
Η καλύτερη στιγμή της καριέρας του Γουέιν Ρούνεϊ δεν συμβαδίζει με τα …επαγγελματικά του ανοίγματα μακριά από το χώρο του ποδοσφαίρου, αφού το βιβλίο το οποίο αναφέρεται στα 10 χρόνια της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ σημειώνει πολύ χαμηλές πωλήσεις, χωρίς –όμως- ο Άγγλος άσος να έχει ευθύνη για αυτό.

Το βιβλίο «My Decade In The Premier League» κυκλοφορεί εδώ και έξι εβδομάδες και έχει σημειώσει μόλις 6.000 πωλήσεις, κάτι που κάνει τον εκδοτικό οίκο Harper Collins να ανησυχεί.

Στελέχη του τονίζουν πως στο τελευταίο βιβλίο του Άγγλου άσου αντικατοπτρίζεται «η τεράστια κρίση που περνά ο χώρος των αθλητικών βιβλίων και ειδικά αυτών του ποδοσφαίρου».

Μάλιστα, η κίνηση στις πωλήσεις είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στο Νησί για τον Ρούνεϊ, αφού ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται εδώ και 20 ημέρες περίπου στο επίκεντρο των media. Η ανάληψη της αρχηγίας της εθνικής Αγγλίας –με προοπτική ….μονιμοποίησης- και τα συνεχή γκολ του 27χρονου έχουν «ανεβάσει» το προφίλ του διεθνούς στράικερ.

Οι παραπάνω εξελίξεις κάνουν τον εκδοτικό οίκο να εξετάζει σοβαρά το εάν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Άγγλο επιθετικό. Ο Harper Collins έχει υπογράψει 12ετές συμβόλαιο με τον Ρούνεϊ, το οποίο προβλέπει την έκδοση πέντε βιβλίων με αμοιβές που θα φτάσουν τα 5 εκατομμύρια λίρες για τον Άγγλο άσο.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: