Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Τους έχω εμπιστοσύνη με Ολυμπιακό…»

«Τους έχω εμπιστοσύνη με Ολυμπιακό…»
Ο Ρενέ Ζιράρ θα κοουτσάρει εξ αποστάσεως τη Μονπελιέ στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στη Γαλλία. Ο τεχνικός των πρωταθλητών τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για χειρονομία προς τον προπονητή της Σάλκε, Χουμπ Στέβενς και δεν του επιτρέπεται η παρουσία στον πάγκο ή στα αποδυτήρια. Πάντως ο ίδιος δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του ότι θα τα καταφέρει και δίχως αυτόν.

«Τουλάχιστον παίζουμε εντός έδρας κι όχι εκτός. Έτσι δεν θα έχω άλλους γύρω μου να με ενοχλούν. Όταν είσαι στην κερκίδα σε ξένο γήπεδο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί», δήλωσε και πρόσθεσε: «Μου αρέσει να είμαι κοντά στη δράση, να συμμετέχω κι εγώ στο παιχνίδι, να το ζω από κοντά. Γι’ αυτό και η τιμωρία μου είναι κάτι ενοχλητικό για μένα. Θα μπορούσα να μείνω και στο σπίτι μου, αλλά δεν αντέχω στη σκέψη να μην είμαι στο γήπεδο».

Όσο για το αν ανησυχεί για την εφαρμογή του πλάνου του από τους παίκτες του χωρίς τον ίδιο στον πάγκο, είπε: «Θα σχεδιάσω εγώ το ματς με τους συνεργάτες μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ακολουθείται πάντα το πλάνο. Είναι δική τους ευθύνη να το κάνουν, αλλά τους έχω εμπιστοσύνη και είναι μεγάλα παιδιά. Το σύνολο έχει περισσότερη σημασία από τις μονάδες».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: