Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Αυτοί που ακούγονται στις κασέτες μου ανατίναξαν τον φούρνο»

Για τους λόγους που αποχώρησε από την διαιτησία, αλλά και για την κατάθεσή του στον εισαγγελία μίλησε ο Πέτρος Κωσταντινέας σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ τόνισε πως αυτοί που του ανατίναξαν τον φούρνο, είναι οι αυτοί που ακούγονται και στις συνομιλίες των κοριών της ΕΥΠ!
«Αυτοί που ακούγονται στις κασέτες μου ανατίναξαν τον φούρνο»
Oπρώην διαιτητής μιλώντας στην «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΙ διέψευσε σε αυστηρό τόνο το σχόλιο ότι ήταν «πνευματικό παιδί» του Σταθόπουλου λέγοντας πως έχει πατέρα και δεν είναι παιδί κανενός, ενώ κατήγγειλε και ότι του πρότειναν να γίνει... σέντερ φορ ομάδας, κάτι που όμως αρνήθηκε...
Παράλληλα ο Πέτρος Κωνσταντινέας υποστήριξε πως γνωρίζει τους ηθικούς αυτουργούς για την βομβιστική επίθεση στον φούρνο του και είναι αυτοί που αναφέρονται στους διαλόγους των κοριών της ΕΥΠ! Το γεγονός αυτό βέβαια, συμπλήρωσε ότι δεν είναι σε θέση να το αποδείξει, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε και ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κάνουν παιχνίδια πίσω από τις πλάτες των διαιτητών.
Επιπλέον δήλωσε ότι του πρότειναν να γίνει ο... Κολίνα της Ελλάδας, κατονομάζοντας μάλιστα την ιστοσελίδα «diaititis.gr» και τον δημοσιογράφο Δουκάκο ότι ερχόταν συνεχώς σε επαφή μαζί του, με τον ίδιο όμως να διακόπτει κάθε επικοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: