Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σίσιτς: «Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό»

Ο ποδοσφαιριστής του ΌΦΗ, Μίρνες Σίσιτς, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, την πορεία του ΌΦΗ και στάθηκε στο ότι μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί φέτος να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς ιδικά όταν είδαμε τις ομάδες που είναι κοντά μας να κερδίζουν το Σαββατοκύριακο. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί ήταν ένα ντέρμπι στην Κρήτη. Είχαμε και λίγο τύχη αλλά δείξαμε ότι αξίζαμε τη νίκη».

Για την φετινή πορεία του ΌΦΗ:

«Δεν έχει την πορεία που είχε πέρυσι γιατί έχουν φύγει πολλοί παίκτες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίζουμε καλά και να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Θα έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια φέτος».

Για το πρωτάθλημα:

«Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο, όλες οι ομάδες είναι ίδιες εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, γι? αυτό και δεν έχει πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω σε δύο-τρία χρόνια θα φτιάξουν τα πράγματα».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει τον κόσμο δίπλα του, έχει γήπεδο και ξέρει τι πρέπει να κάνει, όπως και ο Ολυμπιακός. Έτσι είναι τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός βλέπουμε ότι χρόνια τώρα είναι δυνατή ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί φέτος να τον κοντράρει. Φέτος μου αρέσει περισσότερο από πέρυσι, ο Δώνης κάνει πολύ καλή δουλειά και σε όποια ομάδα ήταν έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο».

Για τον Ηρακλή:

«Πριν λίγες μέρες που έπαιξε με Εργοτέλη συνάντησα κάποιους γνωστούς. Αν αποφάσιζα εγώ θα τον έβαζα στην Σούπερ Λιγκ αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Αξίζει ο Ηρακλής να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: