Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Δεν αποσύρομαι στο τέλος της χρονιάς»

«Δεν αποσύρομαι στο τέλος της χρονιάς»
Ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε τα όσα είπε περί απόσυρσής του από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι ο Βάλτερ Ματζάρι. Ο προπονητής της Νάπολι τόνισε πως αυτή ήταν μια… ατάκα που χρησιμοποίησε για να δώσει έμφαση στο γεγονός πως στα 12 χρόνια της προπονητικής καριέρας του δεν έχει σταματήσει καθόλου να εργάζεται. Για την ανανέωση του συμβολαίου του, πάντως, με την ομάδα δεν είπε κάτι συγκεκριμένο.

Τις προηγούμενες μέρες είχε προκαλέσει αίσθηση μια δήλωση του Βάλτερ Ματζάρι, σύμφωνα με την οποία το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει πιθανότητα να αποσυρθεί, έστω και προσωρινά, από την ενεργό δράση, ένα ενδεχόμενο που υπήρξε και μετά τον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ. Η ήττα της Νάπολι από τη Γιουβέντους το Σάββατο, «φούντωσε» τα σενάρια περί αποχώρησης του προπονητή των «παρτενοπέι» με τη λήξη της περιόδου.

Μιλώντας στην «Tuttosport» την επομένη του αγώνα και έχοντας ηρεμήσει από την ένταση του ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ο Ματζάρι εξήγησε το νόημα της δήλωσης που είχε κάνει. «Ήταν απλά μια ατάκα με την οποία ήθελα να δώσω έμφαση στο γεγονός πως τα τελευταία 12 χρόνια δουλεύω ακατάπαυστα. Δεν εννοούσα πως σκοπεύω να αποσυρθώ, ούτε πως πρόκειται να καθίσω μακριά από τους πάγκους για μια χρονιά. Λυπάμαι αν παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου», είπε ο Ματζάρι.

Συνεπώς πρέπει να αναμένουμε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Νάπολι; «Δεν είπα ούτε αυτό! Είναι νωρίς ακόμα για να σκεφτώ τι θα κάνω στο μέλλον. Το καλοκαίρι είναι μακριά και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι το επόμενο ματς με την Κιέβο, όχι πότε θα υπογράψω νέο συμβόλαιο. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε πολύ χρόνο για να σκεφτούμε… τόσο εγώ όσο και η διοίκηση», απάντησε αινιγματικά ο Βάλτερ Ματζάρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: