Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αλεξανδρίδης: «Σήμερα θα γίνει η στελέχωση της νέας διοίκησης»

Το διοικητικό στέλεχος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Άθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο Δ.Σ που πιθανώς να γίνει σήμερα και στα άτομα που θα αποτελέσουν την διοίκηση πρωτοδικείου. Ακόμη μίλησε για τους Σκόρδα και Ματθαίου αλλα και για τον έλεγχο από τους ορκωτούς λογιστές.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για την στελέχωση της διοίκησης πρωτοδικείου:
«Δεν μπορούμε να βάλουμε τον οποιονδήποτε στη διοίκηση. Έχουμε διαλέξει κάποιους και απο αυτούς θα επιλέξουμε τους 5 για να στελεχώσουμε τη νέα διοίκηση. Σήμερα θα καταλήξουμε σε πρόσωπα και θα ανακοινωθούν άμεσα, μπορεί και σήμερα το βράδυ. Έπειτα θα προχωρήσουμε σε διοίκηση πρωτοδικείου.
Οι κύριοι Ζαμπέτας και Κατσιαούνης θα είναι πιθανότατα, ακόμα όμως κανείς δεν είναι σίγουρος 100%. Ο Λαμπριάκος λόγω εργασιών έχει πει πως δε θέλει να συμμετάσχει, όπως και ο Στεφανίδης για δικούς του λόγους, εγώ δε γνωρίζω.
Ψάχνουμε άλλα 3 μέλη. Όποιος θέλει να μπει ας συμβουλευτεί τους νομικούς, να πάρει πληροφορίες και μετά να αποφασίσει. Αν πω εγώ αν θα έχει ευθύνες για τα παλιά χρέη δεν έχει σημασία. Αυτός που υπογράφει έχει και ευθύνες.»

Για τους κ. Σκόρδα- Ματθαίου:
«Ματθαίου και Σκόρδας δεν έχουν ανακοινώσει κάτι. Δεν ξέρω για πρόταση μομφής, εμείς θα τους καλέσουμε κανονικά να έρθουν στο συμβούλιο. Δεν ξέρω αν θα έρθουν. Γενικά έρχονται, τελευταία ειχαν ερθει. Όταν συναντιόμαστε και συζητάμε με τα υπόλοιπα μέλη δεν πολυεμφανίζονται, αλλά στο συμβούλιο έχουν παρουσιαστεί.»

Για τον έλεγχο στην ΠΑΕ Άρης από τους ορκωτούς λογιστές:
«Έχουμε επικοινωνήσει με την Αθήνα και με ορκωτούς λογιστές. Θα ξεκινήσει μια διαδικασία πολύ σοβαρή, ξεκινάνε τον έλεγχο, επανδρώσαμε λογιστήριο. Δε γνωρίζω πότε θα έχουμε το πόρισμα. Την Παρασκευή ή τη Δευτέρα θα έρθουν να υπογράψουν και να ξεκινήσουν τη δουλειά.»



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: