Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Προς τί η έκπληξη»

«Προς τί η έκπληξη»
Αναμφίβολα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην Ιταλία με τις εμφανίσεις που κάνει με τη φανέλα της Γιουβέντους, αλλά και με το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με τη Νάπολι.

Ο λόγος για τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος είναι το… πρώτο θέμα στην Ιταλία μετά την αναμέτρηση με τους «παρτενοπέι».

Ωστόσο, ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί προκαλεί έκπληξη η εξαιρετική απόδοση του πελάτη του, όπως δήλωσε στον ιταλικό Τύπο.

«Αν πανηγύρισα το γκολ που πέτυχε; Όχι βέβαια. Γιατί να το κάνω άλλωστε. Ξέρω τις δυνατότητές του και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω προς τι όλη αυτή η έκπληξη. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Η Γιουβέντους πίστεψε σε αυτόν και του έχει δώσει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσει να δουλέψει και να βελτιωθεί. Αλλά καλό θα ήταν να μην υπάρχει τόσο μεγάλος ενθουσιασμός, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, γιατί έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ιταλικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Το ιταλικό ποδόσφαιρο χρειάζεται νεαρούς ποδοσφαιριστές και οι ομάδες θα πρέπει να τους ενθαρρύνουν και να τους δίνουν τις απαραίτητες ευκαιρίες, ώστε να μπορέσουν να βελτιωθούν και να προσφέρουν. Αυτό που χρειάζεται είναι σωστή στρατηγική από τις ομάδες σε αυτόν τον τομέα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: