Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Όλα ανοιχτά...

Το προγραμματισμένο για χθες δ.σ της «ΚΜΑ», προκειμένου να αποφασίσει για τα μέλη που θα στελεχώσουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου, μετατέθηκε για σήμερα και από μόνο του το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την δυστοκία που υπάρχει στην ανεύρεση των προσώπων.

Οι επαφές που είχαν (και συνεχίζουν να έχουν) τα μέλη του φορέα με άτομα από το χώρο του ΑΡΗ δεν κατέληξαν ακόμη κάπου, αφού υπάρχουν διάφορα εμπόδια που δεν έχουν ξεπεραστεί. Για παράδειγμα, ναι μεν αναζητούνται άτομα που να μην έχουν συμμετοχή στις διοικήσεις της ΠΑΕ από το 2004 μέχρι τώρα, ωστόσο είναι προαπαιτούμενο τα πρόσωπα αυτά να διαθέτουν μία σχετική, έστω, παραγοντική εμπειρία ώστε να «τρέξουν» την ΠΑΕ. Αυτό είναι αναγκαίο λόγω και των σημαντικών δικαστικών υποθέσεων που έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ. Τέτοια άτομα δεν έχουν βρεθεί. Και δεν φαίνεται ότι υπάρχουν…

Συνεπώς, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά μέχρι το βράδυ που θα συνεδριάσει η «ΚΜΑ» (εφόσον δεν αναβληθεί πάλι). Τα σενάρια είναι αρκετά. Όπως γράψαμε και χθες, υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσουν από τη νυν διοίκηση οι κ.κ Ζαμπέτας, Κατσιαούνης μαζί με τον εκπρόσωπο του Α.Σ Χρήστο Γρόλλιο, και να πλαισιωθούν από δύο ή τρία ακόμη άτομα.

Από την άλλη, παρότι η πρόθεση της «ΚΜΑ» είναι να πάει στο Πρωτοδικείο, δεν αποκλείεται η ΠΑΕ να συνεχίσει να λειτουργεί με την τωρινή της μορφή, μέχρι να βρεθούν τα «άφθαρτα» πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου. Το σενάριο αυτό μπορεί να μην συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν αποκλείεται να επικρατήσει στο τέλος, εφόσον δεν καρποφορήσουν έως το βράδυ οι ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Βέβαια, στο βάθος υπάρχει πάντα και η πιθανότητα της γενικής συνέλευσης...allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: