Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Άμα ραγίσει το γυαλί…!!

Άμα ραγίσει το γυαλί…
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που κάνουν λόγο για επικείμενο «διαζύγιο» του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τη Ρόμα. Αν και η τελευταία εμφάνιση του διεθνούς μέσου στο παιχνίδι με τη Τζένοα ήταν πολύ καλή, κάτι που αναγνώρισε και ο Ζντένεκ Ζέμαν, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως το… γυαλί έχει ραγίσει και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα ο ποδοσφαιριστής. Πιθανοί προορισμοί του η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να είναι λίγο πιο «μπροστά».

Οι δηλώσεις του Ζντένεκ Ζέμαν, με τις οποίες εξηγούσε πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν δείχνει διάθεση στις προπονήσεις και για αυτό δεν χρησιμοποιείται, αντικαταστάθηκαν με τις τελευταίες στις οποίες ο προπονητής της Ρόμα εκθείαζε τον διεθνή μέσο. Αυτό, ωστόσο, για τα Μέσα Ενημέρωσης της Ιταλίας δεν σημαίνει πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. Είναι λογικό, λοιπόν, να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επικείμενη «μετανάστευση» του ποδοσφαιριστή.

Τις προηγούμενες μέρες άνθρωπος της Παρί Σεν Ζερμέν είχε χαρακτηρίσει τον Ντε Ρόσι «μεγάλο παίκτη», κάτι που φούντωσε τις φήμες για προσέγγιση του παίκτη από την ομάδα του Παρισιού. Ο ίδιος παράγοντας, πάντως, ξεκαθάρισε πως οι μεταγραφές δεν γίνονται μέσω των εφημερίδων και πως δεν έχει γίνει καμία συζήτηση της Παρί με τη Ρόμα.

Φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στον Λεονάρντο και ανθρώπους του περιβάλλοντος του Ντε Ρόσι. Με τον τρόπο αυτό ο ισχυρός άντρας των Γάλλων επιθυμεί να διερευνήσει τις προθέσεις του παίκτη σχετικά με την πιθανή αποχώρησή του από την ομάδα της καρδιάς του.

Να σημειωθεί πως για τον Ντε Ρόσι έχει κατά καιρούς εκφραστεί με κολακευτικά λόγια και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, λέγοντας πως θα του ήταν χρήσιμος στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αναμένουμε εξελίξεις.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: