Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Απολαύσαμε το παιχνίδι»

«Απολαύσαμε το παιχνίδι»
Αν και απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί ενθουσιασμένος, ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση που έπιασε η Ίντερ στο παιχνίδι με την Κατάνια. Ο νεαρός τεχνικός σημείωσε πως είναι πολύ καλό το γεγονός πως η Ίντερ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και παρόλα αυτά δεν δίνει ευκαιρίες στον αντίπαλό του, εκθειάζοντας, έτσι και την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Η Ίντερ δείχνει να επιστρέφει. Κάνοντας ένα σερί τεσσάρων νικών, κρατάει το ρυθμό της Γιουβέντους και βρίσκεται σε απόσταση τέτοια από την κορυφή, που μπορεί να καλυφτεί. Αυτό, όμως, που έχει μεγαλύτερη σημασία από τα αποτελέσματα, είναι πως η απόδοση της ομάδας ανεβαίνει συνεχώς, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τον προπονητή της, Αντρέα Στραματσόνι.

«Στο παιχνίδι με την Κατάνια είδα την καλύτερη Ίντερ της χρονιάς. Ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, το απολαύσαμε και προσφέραμε θέαμα στον κόσμο που ήρθε στο στάδιο. Αυτό, όμως, που με ικανοποιεί είναι η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Για ακόμα ένα ματς καταφέραμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τους κινδύνους, παίζοντας μάλιστα με μια ομάδα που είναι ικανότατη από τη μέση και μπροστά», είπε μετά τη νίκη με 2-0 επί της Κατάνια ο προπονητής της Ίντερ.

Η απόσταση από την κορυφή παρέμεινε η ίδια. Μπορεί η Ίντερ να πλησιάσει τη Γιουβέντους; «Για την ώρα δεν είναι φρόνιμο να κοιτάμε τη βαθμολογία και τις διαφορές. Είναι νωρίς ακόμα. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι να δουλεύουμε σωστά και να παίζουμε όπως με την Κατάνια», απάντησε ο Στραματσόνι.

Για άλλη μια φορά ο Κασάνο ήταν από τους καλύτερους του αγώνα. Είναι αυτή μια δικαίωση; «Ο Αντόνιο έχει συνεισφέρει πολύ, αλλά νομίζω πως τα αποτελέσματα της Ίντερ οφείλονται στην ομαδικότητα και στην προσφορά όλων των παικτών. Όπως όλοι χάνουμε, έτσι όλοι κερδίζουμε τα παιχνίδια. Το είδατε εξάλλου, πως όταν βγήκε ο Κασάνο, ο Άλβαρεζ έπαιξε εξίσου καλά. Απόδειξη πως όλοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, προς όφελος της ομάδας», τόνισε ο Αντρέα Στραματσόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: