Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Όλα καλά με Τότι

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Φραντσέσκο Τότι, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα. Ο αρχηγός της Ρόμα αποχώρησε από το γήπεδο κουτσαίνοντας, αφού δέχτηκε χτύπημα στα τελευταία λεπτά του αγώνα των «τζαλορόσι» με τη Τζένοα, αλλά οι εξετάσεις έδειξαν μόνο μια φλεγμονή και κανένα παθολογικό πρόβλημα. Έτσι ο Τότι αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.

Ο αγώνας της Ρόμα στη Γένοβα είχε μόλις τελειώσει και όλοι οι «τζαλορόσι» ήταν ευτυχισμένοι από τη μεγάλη ανατροπή. Το αρχικό 2-0 της Τζένοα είχε γίνει 4-2 για την ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν και ο τρόπος με τον οποίον ήρθε η νίκη έκανε άπαντες χαρούμενος. Μοναδική «παραφωνία» ο τραυματισμένος αρχηγός, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος δέχτηκε κλωτσιά στα τελευταία λεπτά και πονούσε αρκετά.

Οι εξετάσεις, όμως, στις οποίες υποβλήθηκε ο Τότι δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ρόμα «οι εξετάσεις που έγιναν υπό τον Δρ. Μαριάνι, δεν έδειξαν παθολογικό πρόβλημα, αλλά μόνο ένα ελαφρύ τραύμα, το οποίο αντιμετωπίζεται με τη χορήγηση αντιφλεγμονωδών φαρμάκων».

Συνεπώς ο Φραντσέσκο Τότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη και αναμένεται να είναι έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Ρόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: