Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ζιντάν: «Έμαθα πολλά από τον Μουρίνιο»

Ζιντάν: «Έμαθα πολλά από τον Μουρίνιο»
Πολλά έμαθε ο Ζινεντίν Ζιντάν δίπλα στον Ζοσέ Μουρίνιο στο διάστημα που ήταν αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου αποχώρησε από το σημαντικό πόστο του, αφού επιθυμεί να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και να γίνει κάποια στιγμή ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Επίσης, ο «Ζιζού» τόνισε ότι ουδέποτε είχε πρόβλημα με τον Πορτογάλο τεχνικό.

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης έμαθα τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά το πάθος μου είναι να συμμετέχω καθημερινά στις δραστηριότητες της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι ο λόγος που ήρθα από τη Γαλλία και έτσι μπορώ να συνεχίσω να μαθαίνω. Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τον Μουρίνιο. Αντίθετα, έμαθα πολλά από εκείνον και τώρα μαθαίνω για να γίνω ένας καλός προπονητής ποδοσφαίρου», ανέφερε αρχικά ο Ζιντάν στην ιστοσελίδα «Sport365» και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι ο τρόπος που κάνει κάποια πράγματα του δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεται στα αποδυτήρια. Αυτό είναι σημαντικό. Θέλω να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γαλλίας μία μέρα, αλλά αυτό είναι όνειρο κάθε πολίτη αυτή της χώρας και ακόμη έχουμε πολύ δρόμο».

Καταλήγοντας, ο Γάλλος τόνισε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι κατώτερη από την Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή και άξιζε να κερδίσει μέσα στο Καμπ Νου, ειδικότερα με την εικόνα που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: