Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Έρχεται η λίστα Σαββίδη, τίποτα σίγουρο για Γκαγκάτση!!

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να αποφασίσει για τους ανθρώπους που θα επιλέξει για να στελεχώσουν το επόμενο διοικητικό συμβούλιο, μιας και το τρέχον είναι ήδη ανενεργό αναμένοντας τις εξελίξεις. Μέχρι την Παρασκευή, έχει ειδοποιήσει πως στα χέρια του Α.Σ. ΠΑΟΚ θα βρίσκεται η λίστα με τους ανθρώπους που θα αποτελέσουν το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.
Έρχεται η λίστα Σαββίδη, τίποτα σίγουρο για Γκαγκάτση
Μέχρι στιγμής, οι ενδείξεις οδηγούν στα παρακάτω συμπεράσματα.
Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η Μαρία Γκοντζάρεβα, η οποία είναι ουσιαστικά το δεξί του χέρι στην Ελλάδα και το στέλεχος που αναμένεται να ισορροπήσει τα οικονομικά της ΠΑΕ μέσα από τη διαχείρισή της.
Σύμφωνα με την τελευταία παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο Ζήσης Βρύζας και αυτός αναμένεται να είναι μέσα στα διοικητικό σχήμα, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι πρόεδρος ή προϊστάμενος του αγωνιστικού τμήματος.
Θολό είναι το τοπίο όσον αφορά στον Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος ναι μεν έχει έρθει σε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο ούτε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει τοποθετηθεί ανοιχτά, αλλά ούτε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ έχει δεσμευτεί για κάτι συγκεκριμένο.
Αν τελικά επιλεχθεί για την εκπροσώπηση της ΠΑΕ σε Λίγκα και ΕΠΟ, τότε αναγκαστικά πάει για αντιπρόεδρος αφού μόνο έτσι θα έχει δικαίωμα ψήφου.
Όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι δύο άντρες έχουν δώσει τα χέρια και έχουν συμφωνήσει.
Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ μάλλον θα διατηρήσει τον Άντον Κοντάρεφ παρότι δεν έρχεται συχνά στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στις υπόλοιπες θέσεις που θα θελήσει να καλύψει.
Για αυτές, δεν μιλάει ούτε σε πολύ κοντινούς ανθρώπους του, ακόμη και σε αυτούς που έχουν προσελκύσει διάφορους για να μπούνε στο διοικητικό σχήμα.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: