Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Ασυνεννοησία ανάμεσα στους διαιτητές»

«Ασυνεννοησία ανάμεσα στους διαιτητές»
Ικανοποιημένος μέχρι ενός σημείου είναι ο Βιντσέντζο Μοντέλα από την ισοπαλία που πήρε η Φιορεντίνα στην έδρα της Κιέβο Βερόνα. Ο νεαρός τεχνικός, ωστόσο, άφησε αιχμές για τη διαιτησία, θεωρώντας πως η συνεργασία ανάμεσα στον «άρχοντα» του αγώνα και τους βοηθούς του ήταν ελλιπής.

Είχε επιστήσει την προσοχή των παικτών του πριν τον αγώνα, θεωρώντας πως η Κιέβο Βερόνα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη που θα της έδινε βαθμολογική «ανάσα». Ο Βιντσέντζο Μοντέλα πρέπει να νιώθει δικαιωμένος που περίμενε ένα δύσκολο ματς για τη Φιορεντίνα, δεν μπορεί ωστόσο να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Ο ίδιος, πάντως, θεωρεί πως η ομάδα του πήρε ένα βαθμό και δεν έχασε δύο. «Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, είμαι ικανοποιημένος που πήραμε τον ένα βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο παρασυρθήκαμε από το ρυθμό της Κιέβο και απειληθήκαμε αρκετά. Στο δεύτερο, καταφέραμε να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά με βάση την συνολική εικόνα του αγώνα, η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε πως η Κιέβο είναι πολύ επικίνδυνη στην έδρα της και θα κάνει πολλές ζημιές», τόνισε ο Μοντέλα.

Η Φιορεντίνα διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν την δόθηκε. Ποιο είναι το σχόλιο του προπονητή της; «Δεν κάνω κριτική στις αποφάσεις των διαιτητών και δεν σχολιάζω τα σφυρίγματά τους. Όμως στο ματς αυτό παρατήρησα πως δεν υπήρχε συνεργασία ανάμεσα στους διαιτητές. Βρίσκονται έξι άνθρωποι που ελέγχουν το παιχνίδι, θα περίμενα - και θα έπρεπε - να συνεργάζονται καλύτερα», σημείωσε ο προπονητής των «Βιόλα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: