Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ινιέστα: «Πήραμε το μάθημα από τη Σπαρτάκ»

Ινιέστα: «Πήραμε το μάθημα από τη Σπαρτάκ»
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μοιάζει το ακλόνητο φαβορί για την αποψινή αναμέτρηση απέναντι στη Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Αντρές Ινιέστα αρνείται να υποτιμήσει τους Σκωτσέζους. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως η νίκη με την ψυχή στο στόμα επί της Σπαρτάκ Μόσχας για την πρώτη αγωνιστική, έχει γίνει μάθημα για τους «μπλαουγκράνα».

Ο Ινιέστα δήλωσε εντυπωσιασμένος από την απόδοση της ομάδας του Νιλ Λένον κόντρα στη Μπενφίκα και τη Σπαρτάκ Μόσχας και ξέρει ότι οι Καταλανοί δεν πρέπει να εφησυχάσουν ενόψει του αγώνα στο «Καμπ Νου»: «Η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη ομάδα από την Σέλτικ, όμως είχαμε και την πρόσφατη εμπειρία της Σπαρτάκ Μόσχας. Κάθε λάθος μπορεί να αλλάξει τη ροή του ματς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό».

Την ίδια ώρα ο άσος της Μπαρτσελόνα δηλώνει… θαυμαστής της ομάδας του: «Είμαστε απίστευτο σύνολο. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο. Εγώ, αν ήμουν θεατής, θα αγόραζα εισιτήριο για κάθε ματς της Μπαρτσελόνα γιατί θα ήξερα ότι το θέαμα είναι εγγυημένο». 



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: