Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ιδού η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται.

Ιδού η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ!
Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι συζητήσεις που είχε με τα στελέχη της ΠΑΕ άρχισαν να δημιουργούν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη νέα διοικητική κατάσταση που σε λίγες μέρες θα προκύψει στον ΠΑΟΚ.
Από τις επαφές που είχε το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής ο ομογενής επιχειρηματίας, προκύπτουν πλέον κάποια βασικά συμπεράσματα: Πρώτο και κύριο ότι ο ρόλος του Βρύζα και στο νέο δ.σ. θα είναι πρωταγωνιστικός και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να τον ασκεί από τη θέση του προέδρου.
Το δεύτερο πόρισμα αφορά στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ξεκαθαρίστηκε ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι εκείνος που "τρέχει" το μεταγραφικό σχεδιασμό και θα κάνει τις επιλογές των παικτών που θα προταθούν για να αποκτηθούν το Γενάρη.
Από κει και πέρα, η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο Άντον Κοντάρεφ αναμένεται να διατηρήσουν τον κομβικό ρόλο στα οικονομικά της ΠΑΕ, ενώ φαίνεται πώς πολλές πιθανότητες παραμονής στο ρόλο του συνδετικού κρίκου με τους οπαδούς έχει ο Σπύρος Μηλιωρίδης.
Βέβαιη θεωρείται, μετά την αποχώρηση Σαράτση, και αυτή του Γιώργου Σαχπατζίδη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα είναι στο νέο σχήμα ο Βασίλης Τριλυράκης.
Ακόμη, ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαίωσε την πολύ καλή άποψη που έχει για τον Γιώργο Λυσσαρίδη, ενώ μέχρι χθες δεν είχε πάρει την απόφασή του για τον Βασίλη Γκαγκάτση, με τον οποίο συναντήθηκε ξεκάθαρα για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ στη Λίγκα και την ΕΠΟ (ως αντιπρόεδρος γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να γίνει).
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αντιδράσεις μερίδας του κόσμου δεν περνούν απαρατήρητες από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που από μέρα σε μέρα θα στείλει τη σχετική λίστα στον Ερασιτέχνη.   
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: