Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Νέο συμβόλαιο ο Ντοναντόνι!!

Νέο συμβόλαιο ο Ντοναντόνι
Έτοιμος να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με την Πάρμα είναι ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, όπως ο ίδιος ομολόγησε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Σαμπντόρια. Οι φήμες, λοιπόν, που ήθελαν τον έμπειρο τεχνικό να είναι πιθανός αντικαταστάτης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Μίλαν διαψεύστηκαν και ο Ντοναντόνι θα συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει στην ομάδα της Πάρμα.

Κατά καιρούς βρέθηκε στην επικαιρότητα ως ένας από τους πιθανότερους διαδόχους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Μίλαν. Το παρελθόν του ως παίκτης των «ροσονέρι» έπαιξε, ασφαλώς, ρόλο σε αυτό, καθώς και η καλή δουλειά που κάνει στην Πάρμα, όπου δουλεύει με νεαρούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές, καταφέρνοντας να παίρνει και καλά αποτελέσματα. Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, όμως, αναμένεται εντός των ημερών να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Σαμπντόρια.

«Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με τη διοίκηση και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως εντός των επόμενων ημερών θα υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γκιράρντι για τη συνεργασία μας, για το επίπεδο της διαπραγμάτευσης και για το αποτέλεσμα που αυτή έφερε. Είμαι χαρούμενος που η δουλειά μου έχει εκτιμηθεί και θα μπορέσω να συνεχίσω να δουλεύω σε αυτή την ομάδα, στην οποία υπάρχουν φανταστικοί παίκτες και υπέροχη, οικογενειακή ατμόσφαιρα», ήταν τα λόγια του Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου, καθώς και η χρονική διάρκειά του δεν έγιναν γνωστές, κάτι που αναμένεται τις επόμενες μέρες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: