Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Το παίρνει πάνω του

Ο Γιώργος Σπανός δεν θέλει να αυξήσει την πίεση προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, γι' αυτό και παίρνει παράταση η απόφασή του να μιλήσει σε παίκτες και Μπάγεβιτς.
Την κατάλληλη στιγμή περιμένει ο Γιώργος Σπανός για να επέμβει και να βελτιώσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ο πρόεδρος των «κυανολεύκων» αναμένεται να τρίξει τα δόντια στους παίκτες και να μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα αίτια της κακής πορείας.

Ωστόσο δεν ήθελε να το κάνει άμεσα, προκειμένου να ηρεμήσει η πρώτα ομάδα και να μην της προσδώσει εξτρά πίεση. Πάντως μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσει πρώτα με τον Σερβοέλληνα τεχνικό και στη συνέχεια με τους παίκτες, ίσως και προσωπικά με μερικούς, πιθανότατα τους αρχηγούς.

Τον αλλαζει
Παράλληλα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι έτοιμος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στα επόμενα παιχνίδια. Μερικοί ποδοσφαιριστές τους οποίους εμπιστεύτηκε δεν τον δικαίωσαν και γι' αυτό θα τους αντικαταστήσει. Συν τοις άλλοις προτίθεται να διαφοροποιήσει τη θέση του Μπρίτο, καθώς είναι φανερό ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα ως εξτρέμ, παρά στον άξονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: