Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!!

Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος
Να μην φοβηθούν τους αντιπάλους τους και να παίξουν το παιχνίδι τους ζήτησε από τους παίκτες του ο Κάσπερ Χιούλμαντ. Ο προπονητής της Νόρτζελαντ δεν έκρυψε τις ανησυχίες του ενόψει του αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως η εμφάνιση των παικτών του θα είναι καλή.

Όταν η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ σε φέρνει αντίπαλο με την κάτοχο του τίτλου, Τσέλσι, με την Σαχτάρ και τη Γιουβέντους, τότε οι προσδοκίες σου δεν είναι μεγάλες. Αυτό που σου μένει είναι να κάνεις καλές εμφανίσεις με αξιοπρεπή αποτελέσματα, αλλά και να αποκομίσεις εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Η Νόρτζελαντ είναι η ομάδα που καλείται να αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Γιουβέντους στη Δανία και προπονητής της, Κάσπερ Χιούλμαντ, δείχνει πόσο σέβεται την αντίπαλό του, μιλώντας για το παιχνίδι. «Η Γιουβέντους δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα. Απαρτίζεται από παίκτες παγκόσμιας κλάσης, με προεξέχοντα τον Πίρλο, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στον κόσμο στη θέση του. Η πραγματική δύναμη, ωστόσο, της ομάδας είναι το σύνολο που έχει φτιάξει ο Αντόνιο Κόντε και στο οποίο φαίνεται η δουλειά και η φιλοσοφία του», σημείωσε ο προπονητής των Δανών.

Ποιες είναι οι βλέψεις του για τον αγώνα; «Αντιμετωπίζουμε μια από τις σημαντικότερες ομάδες του πλανήτη. Όσο και να ψάξω δεν βρίσκω ένα τομέα στον οποίο υπερτερεί η ομάδα μου έναντι των Ιταλών. Αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουμε. Θα πρέπει να αγωνιστούμε χωρίς φόβο, παίζοντας όπως ξέρουμε και μπορούμε, όπως περίπου κάναμε και στα δύο πρώτα ματς. Χάσαμε, βέβαια, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες μας και κάναμε αισθητή την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι βέβαιος πως όλοι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους», κατέληξε ο Χιούλμαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: