Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Στην αρχή δεν ξέραμε πού βρισκόμαστε»

«Στην αρχή δεν ξέραμε πού βρισκόμαστε»
Στη μητέρα του αφιέρωσε τη νίκη και τα δύο προσωπικά γκολ ο Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα της Ρόμα με τη Τζένοα. Ο Ιταλο-αργεντινός επιθετικός ήταν πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του μετά τα γρήγορα γκολ που δέχτηκε και τόνισε πως αν η απόδοσή τους παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα, θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν πολλές παρόμοιες επιτυχίες.

Ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ανατροπής της Ρόμα, που αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέσα στην έδρα της Τζένοα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2. Ο Οσβάλντο πετυχαίνοντας δύο γκολ, όχι μόνο βοήθησε την ομάδα του να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς, έδωσε και απαντήσεις στον προπονητή του, που τις προηγούμενες μέρες τον είχε κατηγορήσει για μειωμένο ενδιαφέρον στις προπονήσεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Οσβάλντο ήταν, φυσιολογικά, πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. «Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί ήρθε μετά από μια δυναμική αντίδραση της ομάδας. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν είχαμε καταλάβει τίποτε. Δεν ξέραμε ούτε πού βρισκόμαστε. Ευτυχώς καταφέραμε να βγάλουμε τον εγωισμό μας και τη θέληση να πάρουμε τη νίκη και με τη βοήθεια της τύχης - που πάντα χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις - μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Μετά ήταν θέμα χρόνου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αφού η απόδοσή μας ήταν, πια, πολύ καλή», είπε ο Οσβάλντο.

Μετά από μια τέτοια νίκη, μπορεί η Ρόμα να κάνει το μεγάλο άλμα προς την κορυφή; «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, αλλά το κάθε ματς ξεχωριστά. Αν παίζουμε όπως παίξαμε μετά το 20ο λεπτό, θα έρθουν πολλές νίκες. Μένει να κάνουμε ταμείο στο τέλος και να δούμε πού έχουμε φτάσει», τόνισε ο επιθετικός της Ρόμα.

Πέτυχες δύο γκολ. Θεωρείς πως έδωσες απαντήσεις σε όσους σου άσκησαν κριτική; «Βοήθησα την ομάδα να ανατρέψει μια δύσκολη κατάσταση και να φτάσει στη νίκη. Αυτό έκανα, τίποτε άλλο. Αφιερώνω τα δύο γκολ στη μητέρα μου, που βρίσκεται στην Αργεντινή. Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας εκεί», σημείωσε ο Οσβάλντο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: