Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

400 ευρώ στους παίκτες της ΑΕΚ!!

400 ευρώ στους παίκτες της ΑΕΚ
Η απόφαση των παικτών της ΑΕΚ να μη διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει πολλές αναγνώσεις.

Όπως γνώριζαν εκ των προτέρων όμως οι «κιτρινόμαυροι», θα έχει συγκεκριμένο -και μικρό- οικονομικό όφελος.

Παρόλο λοιπόν που η κίνησή τους έδωσε στον κόσμο μια μικρή έστω εικόνα της τραγικής κατάστασης που βρίσκονται, τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν (ώστε να δοθούν στους χαμηλότερα αμειβόμενους) δεν ξεπέρασαν τα 400 ευρώ.

Αυτό το ποσό περιείχε ο φάκελος που παρέδωσε την Παρασκευή ο Ντίνος Παπαποστόλου στους αρχηγούς, μεταφέροντας και τις εξηγήσεις γιατί δεν είναι μεγαλύτερο. Δηλαδή, ότι η τιμή του ξενοδοχείου είναι πακέτο και -εκτός της διαμονής- συμπεριλαμβάνει το δείπνο την παραμονή του αγώνα, αλλά και ημιδιαμονή και δυο γεύματα (πρωινό και μεσημεριανό) την ημέρα του ματς. Με δεδομένο λοιπόν ότι όλα αυτά θα γίνουν κανονικά, τα χρήματα που γλιτώνει η ομάδα από τη μη διαμονή της είναι 400 ευρώ.

Κι επειδή τα λεφτά ήταν ελάχιστα για να μοιραστούν στους νεαρούς παίκτες, οι Γκερέιρο και Λαγός απέδειξαν ότι δεν είναι αρχηγοί μονάχα εντός γηπέδου: «Τσοντάροντας» από την τσέπη τους (ώστε να φτάσει στους μικρούς ένα ποσό στα όρια του αξιοπρεπούς) και δίνοντας έναν ακόμα λόγο ντροπής σ’ εκείνους που επέτρεψαν παίκτες οι οποίοι παίζουν στην ΑΕΚ να αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: