Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κι αν γκελάρει;

Κι αν γκελάρει;
Μετά την εντός έδρας ήττα της Σέλτικ την προηγούμενη αγωνιστική από την Κιλμάρνοκ, η σκωτσέζικη Premier απέδειξε πως δεν είναι και τόσο προβλέψιμη!

Με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ξεκινάει το Σάββατο η δωδέκατη αγωνιστική με τους «τρεις» (Χιμπέρνιαν, Σεντ Τζόνστον, Αμπερντίν) που βρίκσονται σε απόσταση βολής από τους «Καθολικούς», να έχουν φαινομενικά εύκολες αποστολές.

Στο Νταντί θα δοκιμάσει η Σέλτικ να επιστρέψει στις νίκες, στο μοναδικό ματς της Κυριακής.

Οι Χιμπέρνιαν και Σεντ Τζόνστον (18 βαθμούς έκαστη) αναμένεται να έχουν εύκολο έργο απέναντι στις Σεντ Μίρεν και Μάδεργουελ αντίστοιχα, στην προσπάθειά τους να φτάσουν (ή και να ξεπεράσουν) την Σέλτικ. Τον ίδιο στόχο έχει και η Αμπερντίν, με την αποστολή της όμως να είναι εκτός έδρας (Ρος Κάουντι).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου, η ουραγός Νταντί θα προσπαθήσει να βρει βαθμούς απέναντι στην Χαρτς, την ίδια στιγμή που Κιλμάρνοκ και Ινβερνές θα επιχειρούν να μπουν (με νίκη) στο κλαμπ των πρωτοπόρων.

Όλα τα παιχνίδια του Σαββάτου έχουν κοινή έναρξη στις 17:00.

Την αυλαία της αγωνιστικής κλείνει η Σέλτικ, που μετά το εντός έδρας «χαστούκι» από την Κιλμάρνοκ, καλείται να επανέλθει στις νίκες στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ, το μεσημέρι της Κυριακής (14:45).

Η δωδέκατη (12η) αγωνιστική

Σάββατο 3/11, 17:00


Νταντί-Χαρτς

Χιμπέρνιαν-Σεντ Μίρεν

Κιλμάρνοκ-Ινβερνές

Ρος Κάουντι-Αμπερντίν

Σεντ Τζόνστον-Μάδεργουελ

Κυριακή 4/11, 14:45

Νταντί Γιουνάιτεντ-Σέλτικ

Η επόμενη αγωνιστική (13η)

Σάββατο 10/11


Ινβερνές-Χαρτς 14:00

Κιλμάρνοκ-Ρος Κάουντι 17:00

Μάδεργουελ-Νταντί 17:00

Σεντ Μίρεν-Αμπερντίν 17:00

Κυριακή 11/11

Χιμπέρνιαν-Νταντί Γιουνάιτεντ 14:45

Σέλτικ-Σεντ Τζόνστον 17:00



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: