Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μάγκες, ΑΥΤΟ είναι το ντέρμπι!!

Μάγκες, ΑΥΤΟ είναι το ντέρμπι!
Μοναδική ευκαιρία θα έχουν οι Ιταλοί να απολαύσουν μια βόλτα με το αυτοκίνητό τους στους δρόμους των μεγαλουπόλεων το βράδυ του Σαββάτου. Η κίνηση που θα συναντήσουν άλλωστε αναμένεται να είναι ελάχιστη αφού ολόκληρη ζει και αναπνέει για το παιχνίδι Γιουβέντους-Ίντερ.

Το «Derby d'Italia» αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αφού «μπιανκονέρι» και «νερατζούρι» βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η «Γηραιά Κυρία» προπορεύεται, έχει ξεχάσει εδώ και μήνες τι σημαίνει ήττα και παίζει στο γήπεδό της. Αν υπάρχει επομένως φαβορί σε μια τέτοια αναμέτρηση, αυτό είναι η Γιουβέντους. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχουν την τύχη να μην παρουσιάζουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες, γεγονός που σημαίνει πως ο Αντόνιο Κόντε μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να πατήσει χορτάρι, είναι σε θέση όμως, να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Το ότι θα διατηρηθεί το «άγιο» 3-5-2 ως σχήμα είναι βέβαιο όσο ο… θάνατος, ενώ πιθανότερη σύνθεση της ομάδας από το Τορίνο είναι: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχστάινερ, Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ασαμόα, Βούτσινιτς, Τζιοβίνκο.

Για την Ίντερ το ντέρμπι είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει πως επέστρεψε για τα καλά στο παιχνίδι τους τίτλους. Μετά από ένα σχετικά «μουδιασμένο» ξεκίνημα, οι Μιλανέζοι έχουν βρεθεί στο -4 και θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά. Ο Στραματσιόνι αναμένεται να ξεκινήσει με τους Χαντάνοβιτς, Σιλβέστρ, Σάμουελ, Ρανόκια, Ζανέτι, Γκουαρίν, Γκαργκάνο, Καμπιάσο, Ναγκατόμο, Κασάνο, Μιλίτο.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 3/11

Μίλαν-Κιέβο (19:00)
Γιουβέντους-Ίντερ (21:45)

Κυριακή, 4/11

Πεσκάρα-Πάρμα (13:30)
Μπολόνια-Ουντινέζε (16:00)
Κατάνια-Λάτσιο
Φιορεντίνα-Κάλιαρι
Νάπολι-Τορίνο
Σαμπντόρια-Αταλάντα
Σιένα-Τζένοα
Ρόμα-Παλέρμο (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (12η):

Σάββατο, 10/11

Κάλιαρι-Κατάνια (19:00)
Πεσκάρα-Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή, 11/11 (16:00)

Παλέρμο-Σαμπντόρια (13:30)
Μίλαν-Φιορεντίνα
Κιέβο-Ουντινέζε
Τζένοα-Νάπολι
Λάτσιο-Ρόμα
Πάρμα-Σιένα
Τορίνο-Μπολόνια
Αταλάντα-Ίντερ (21:45)




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: