Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«Δεν έχουν διαφορές Μουρίνιο-Χιμένεθ»

«Δεν έχουν διαφορές Μουρίνιο-Χιμένεθ»
Την πίστη ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο Έλντερ Ποστίγκα, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «AS». Ο Πορτογάλος επιθετικός είχε συνεργαστεί στην Πόρτο με τον τωρινό προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα δουλεύει υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ.

«Ο χαρακτήρας και των δύο είναι παρόμοιος. Είναι πολύ ισχυρές προσωπικότητες. Και ποιες είναι οι διαφορές τους; Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη όταν παρακολουθεί ποδόσφαιρο, αλλά ο στόχος τους είναι πάντα ο ίδιος. Θέλουν και οι δύο να κερδίζουν», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος φορ.

Στη συνέχεια, ο διεθνής επιθετικός μίλησε για το αποψινό παιχνίδι της Σαραγόσα με την Ρεάλ: «Αν και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όταν ένα παιχνίδι ξεκινάει με το 0-0, τότε η ομάδα είναι πολύ σίγουρη και έχουμε πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας, ο Ποστίγκα στάθηκε στις επιθετικός επιδόσεις της ομάδας του: «Ο Μανόλο (Χιμένεθ) λέει ότι μπορώ να πετύχω λιγότερα γκολ, αλλά όταν βρίσκω τα αντίπαλα δίχτυα, αυτά τα τέρματα είναι υπέροχα. Ωστόσο, ως επιθετικός χρειάζεται να πετύχω και άσχημα γκολ. Τα υπέροχα τέρματα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, προπόνησης και σημαίνει ότι δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στις προπονήσεις. Μόνο έτσι μπορείς να κάνει τέτοια πράγματα στους αγώνες. Ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ αυτή τη σεζόν για εμένα και τη Σαραγόσα. Θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις για να τα κάνω όλα σωστά και να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: