Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μάλκοβιτς: «Θα κερδίσουμε από αυτό το ματς»

Μάλκοβιτς: «Θα κερδίσουμε από αυτό το ματς»
Ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του, παρά την ήττα (79-77) από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Ο προπονητής Τσεντεβίτα τόνισε πως το ματς κρίθηκε στα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και τα λάθη του πρώτου μέρους, ωστόσο θεωρεί πως όλα αυτά θα αποτελέσουν ένα καλό… μάθημα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό, αλλά παράλληλα και πολύ δύσκολο όλο αυτό. Έχω δέκα νέους παίκτες, έχουν μείνει μόνο τρεις, τέσσερις παλιοί. Χάσαμε περίπου ένα μήνα προετοιμασίας γιατί παίκτες, όπως οι Ράιτ και Ιλιέφσκι ήταν τραυματίες. Έχω νεαρούς παίκτες που δεν έχουν μάθει να είναι πρωταγωνιστές. Για το ματς έχω να πω ότι ξέραμε πως το στιλ του Ολυμπιακού είναι τα ριμπάουντ. Είχε 18 επιθετικά. Δεύτερον χάσαμε πολλές μπάλες στο πρώτο ημίχρονο χωρίς λόγο. Είμαστε νέα ομάδα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό εύχομαι να είναι τυχερός και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Μπορεί να ήμουν προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά το λέω και το εννοώ».

Για το αν μέσα από αυτό το παιχνίδι θέλει η ομάδα του να κάνει μία νέα αρχή: «Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Σήμερα χάσαμε, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε από αυτό το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: