Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«Απόλυτα βαρετή η Μπαρτσελόνα!»

«Απόλυτα βαρετή η Μπαρτσελόνα!»
Το περίφημο «τίκι-τάκα» είναι το αγωνιστικό στυλ που έχει καθιερώσει τη Μπαρτσελόνα ως, πιθανότατα, την καλύτερη ομάδα του κόσμου και μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές… ατραξιόν στην ιστορία του αθλήματος. Ωστόσο, δεν απολαμβάνουν όλοι το θέαμα που προσφέρει, με τον Μάσιμο Μοράτι να αποτελεί έναν από τους… πολέμιους του παιχνιδιού των «μπλαουγκράνα».

«Είναι πραγματικά βαρετοί να τους βλέπεις» δήλωσε ο πρόεδρος της Ίντερ «και απόλυτα βαρετοί χωρίς τον Μέσι. Εγώ προτιμώ το γρήγορο ποδόσφαιρο, τρεις πάσες και γκολ» πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι».

Ο Μοράτι αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Πολ Πογκμπά. Ο 19χρονος μέσος, ο οποίος βγάζει μάτια φέτος με τη φανέλα της Γιουβέντους, είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο των Μιλανέζων όταν έληξε ο συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Είναι πολύ καλός παίκτης, τον θέλαμε κι εμείς όμως είχαμε συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ να μην διαπραγματευόμαστε με παίκτες τους, όταν αυτοί βρίσκονται στο τέλος της συμφωνίας τους με την ομάδα. Ίσως ήταν λάθος μας, όμως δεν μπορούμε να αποκτούμε όποιον θέλουμε».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: