Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Πρίντεζης: «Δεν είμαστε ο σούπερμαν»

Πρίντεζης: «Δεν είμαστε ο σούπερμαν»
Αισιόδοξος για την συνέχεια του Ολυμπιακού και βέβαιος ότι οι συγκρίσεις με την περσινή ομάδα δεν κάνουν καλό σε κανέναν, εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών τόνισε ότι δεν πρέπει να περιμένει ο κόσμος μόνο νίκες με 20 πόντους διαφορά απέναντι σε κάθε αντίπαλο ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ντόρσεϊ.

«Εμένα προσωπικά μου κάνει το ροζ φύλλο αγώνα. Το αίσθημα ότι πρέπει να νικάμε πάντα 20 πόντους είναι λάθος. Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη αλλά είναι νέα χρονιά και αρχίζουμε από το μηδέν. Η νίκη είναι το μοναδικό που πρέπει να κρατήσουμε σήμερα», τόνισε αρχικά ο Πρίντεζης και αναφέρθηκε στις συγκρίσεις με την περσινή σεζόν:

«Κατά την γνώμη μου οι συγκρίσεις πρέπει να σταματήσουν. Είμαστε σε καλό δρόμο, ο κόουτς έχει σωστή φιλοσοφία και την ακολουθούμε όλοι. Η σεζόν πέρυσι τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, έμεινε ο κορμός αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις ομάδες. Δεν είμαστε ο … σούπερμαν και δεν γίνεται να νικάμε 20 πόντους. Εγώ τουλάχιστον είμαι αισιόδοξος».

Για τον τρόπο που αποχώρησε από την ομάδα ο Ντόρσεϊ, είπε: «Ξέρουμε όλοι ότι ο Τζο είναι πολύ καλό παιδί. Απλά στην πίεση λειτουργεί λίγο αλλοπρόσαλλα. Μας έχει επηρεάσει αυτό αλλά συνεχίζουμε. Ο Ολυμπιακός έχει πίεση και όλοι το ξέρουμε αυτό. Ο Ντόρσεϊ ουσιαστικά δεν άντεξε, ζήτησε συγγνώμη αλλά η διοίκηση πήρε την απόφασή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: