Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«Είμαι τσαμπουκάς στο γήπεδο»

«Είμαι τσαμπουκάς στο γήπεδο»
Για το τι στοιχεία χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του αλλά και για το τι δεν πήγε καλά στο ματς με την Κέρκυρα και έχασε ο ΠΑΟΚ βαθμούς μίλησε ο Στέλιος Κίτσιου. Ο νεαρός μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως είναι «τσαμπουκάς» στον αγωνιστικό χώρο ενώ πιστεύει πως παρόλο που η ομάδα δεν τα πήγε καλά κόντρα στους Φαίακες, κόντρα στον Πανιώνιο θα πάρει θετικό αποτέλεσμα αν παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

Διαβάστε όσα είπε ο Στέλιος Κίτσιου στην κάμερα της Nova:

Για τα πρώτα λεπτά επίσημης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα κόντρα στην Κέρκυρα:


«Ήταν μια σημαντική εμπειρία για μένα. Βέβαια, θα προτιμούσα να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά πιστεύω και θα προσπαθήσω να πάρω κι άλλο χρόνο στην πορεία και να δείξω τις δυνατότητές μου».

Για τις αντιδράσεις από συγγενείς και φίλους :

«Ε ντάξει υπήρχε μια γενική χαρά, εμένα όμως αυτό δε μ' ενδιαφέρει. Το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι να παίζω όσο πιο καλά μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να παίρνει τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

Για το ποια είναι η φυσική του θέση στο γήπεδο:

«Ναι, εκεί στο κέντρο συνήθως έπαιζα κι από παλιά, από την άλλη υπήρχαν πέρυσι κι αγώνες που έπαιζα και μπακ και δεξιά κι αριστερά αλλά κυρίως στον άξονα στο κέντρο».

Για το τι τον χαρακτηρίζει ως ποδοσφαιριστή:

«Πιστεύω το θράσος και ο τσαμπουκάς μου στο γήπεδο. Δεν έχουμε όλοι ιδιαίτερη τεχνική να το πω έτσι αλλά αυτό που με χαρακτηρίζει - όπως είπα και πριν - είναι το θράσος κι ο τσαμπουκάς σε όλα τα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι προωθούνται παιδιά από την δεύτερη ομάδα στην πρώτη:

«Αυτό είναι πολύ θετικό, που είμαστε πολλά νέα παιδιά, μας βοηθάει πάρα πολύ και πιστεύω ότι κι άλλα παιδιά στη συνέχεια θα μπορέσουν ν' ακολουθήσουν ένα δρόμο τέτοιο σαν του Κώστα Σταφυλίδη, που πήρε μεταγραφή στη Γερμανία».

Για το τι δεν πήγε καλά στο ματς με την Κέρκυρα:

«Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και πιστεύω τώρα στον αγώνα που έρχεται με τον Πανιώνιο να κάνουμε αυτό που πρέπει κι αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, αυτό είναι. Η Κέρκυρα έκανε άμυνα όπως περιμέναμε, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε σωστά και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι κι από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: