Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κάραγκερ: «Ζωντανός θρύλος ο Τζέραρντ»

Κάραγκερ: «Ζωντανός θρύλος ο Τζέραρντ»
Την δική του απάντηση στο δίλημμα Κένι Νταλγκλίς ή Στίβεν Τζέραρντ έδωσε ο Τζέιμι Κάραγκερ. Ο 34χρονος αμυντικός αποθέωσε τον συμπαίκτη του, τονίζοντας ότι είναι ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Λίβερπουλ, του οποίου τα κατορθώματα θα εξιστορούνται από γενιά σε γενιά.

«Για μένα ο Τζέραρντ είναι ο καλύτερος. Μπορεί ο Νταλγκλίς να έχει κατακτήσει πολλά περισσότερα, αλλά αυτό οφείλεται και στο ότι ο Στίβεν δεν στάθηκε τόσο τυχερός ώστε να αγωνίζεται στις “μεγάλες” εποχές της Λίβερπουλ. Πρόκειται για ένα είδωλο και είναι τιμή μου που έπαιξα μαζί του. Μίλάμε για έναν παίκτη ο οποίος δημιουργεί φάσεις ανά πέντε λεπτά κάνοντας απόλυτα αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Έχει απίστευτη δυναμική. Πιο ολοκληρωμένος παίκτης δεν έχει υπάρξει στην ομάδα. Οπότε σίγουρα ψηφίζω Τζέραρντ», σημείωσε αρχικά ο Κάραγκερ, στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Όσον αφορά την παρουσία του Τζέραρντ εκτός γηπέδου, μπορώ να πω ότι μοιάζουμε πάρα πολύ. Αναγνωρίζουμε τι έχουμε πετύχει ως εδώ αλλά είμαστε προσγειωμένοι. Μπορεί να γίνεσαι πιο δημοφιλής, να έχεις καλύτερο αυτοκίνητο και περισσότερα χρήματα, αλλά το σημαντικό είναι να μην αλλάξεις το χαρακτήρα σου».

Τέλος, ο Τζέιμι Κάραγκερ σημείωσε: «Ο Τζέραρντ είναι από τους παίκτες που ο κόσμος θα τον θυμάται ακόμη περισσότερο σε 20 χρόνια από τώρα. Άλλωστε θεωρώ ότι η αξία σου εκτιμάται περισσότερο όταν φύγεις από μία ομάδα. Ό,τι και να έχει ακουστεί στην αρχή της σεζόν για την επίδοση του Τζέραρντ, αυτό που σου έρχεται απευθείας κατά νου είναι όλα όσα έχει κατορθώσει αυτός ο ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για έναν “θρύλο”, ο οποίος ακόμη και όταν ο Στίβεν αποσυρθεί θα περάσει από πατέρα σε γιο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: