Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Τελεσίγραφο για Γουόλκοτ!!

Τελεσίγραφο για Γουόλκοτ
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Θίο Γουόλκοτ με την Άρσεναλ το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν, τείνει να μετατραπεί σε σήριαλ για τους «κανονιέρηδες». Ωστόσο, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν είναι διατεθειμένος να δει το ζήτημα να χρονίζει περισσότερο.

Ο Αλσατός τεχνικός ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα μέσα στο επόμενο δίμηνο: «Η υπόθεση του Γουόλκοτ επείγει πια. Θέλω να έχει λυθεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Πιστεύω πως ακόμα μπορούμε να έρθουμε σε συμφωνία μαζί του».

Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμα διάσταση ανάμεσα στον 23χρονο επιθετικό και τους Λονδρέζους και αυτή δεν αφορά μόνο το οικονομικό σκέλος. Ο Γουόλκοτ προτιμά να παίζει στο κέντρο της επίθεσης, αντί για τα άκρα όπου τον χρησιμοποιεί συχνά ο Βενγκέρ, και όχι άδικα, αφού από αυτή τη θέση πέτυχε χατ τρικ απέναντι στη Ρέντινγκ (7-5). Ο 63χρονος Γάλλος πάντως να φαίνεται πρόθυμος να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία του ποδοσφαιριστή του.

«Είναι σημαντικό να παίζει στη σωστή θέση και αυτή θα είναι στο κέντρο της επίθεσης, όπως έδειξε και στο περασμένο παιχνίδι. Του αρέσει να σκοράρει και έχει πολύ καλά τελειώματα, ενώ παίζοντας στα άκρα πρέπει να επιδεικνύει περισσότερη αμυντική αφοσίωση», κατέληξε ο Βενγκέρ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: