Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«Τιμάμε τη φανέλα που φοράμε»

«Τιμάμε τη φανέλα που φοράμε»
Για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την πορεία του Πανιωνίου αλλά και για το πώς διαχειρίζονται τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μίλησε ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Ο μέσος των «κυανέρυθρων» τόνισε πως μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο οφείλουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να τιμούν τη φανέλα που μπορούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φανούρη Γουνδουλάκη στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:


«Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Έχουμε κάποιο πλάνο με τον προπονητή μας. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια πολλή έμπειρη ομάδα, μια ιστορική ομάδα, όπως και εμείς. Ευελπιστώ να βρεθούμε σε καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει και αυτή τη βδομάδα καλά και ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το επικίνδυνο σημείο ΠΑΟΚ:

«Όλες οι ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες και κάποιους περισσότερο ποιοτικούς από τους υπόλοιπους. Όπως όλες οι ομάδες, έχουν τα συν και τα πλην, έτσι είμαστε και εμείς. Θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που κάνουμε στα παιχνίδια και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες. Και εμείς όμως έχουμε καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στα πλεονεκτήματα της ομάδας μας και παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον αγώνα».

Για το πως διαχειρίζονται τα οικονομικά προβλήματα:

«Σίγουρα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι πρέπει να ξεχωρίσουμε αυτά τα δύο πράγματα. Εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και τιμάμε τη φανέλα που φοράμε. Από την άλλη, πρέπει και οι υπόλοιποι που ασχολούνται με το σύλλογο να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να λύσουν τα προβλήματα μας, των ποδοσφαιριστών, των υπαλλήλων για να έρθουν και καλύτερες μέρες για τον Πανιώνιο. Το έχουμε ξαναπεί. Μέσα στο γήπεδο τα ξεχνάμε όλα και αυτό το έχουμε αποδείξει έως τώρα. Υπάρχουν φιλοδοξίες απ' όλους. Για την ομάδα, για τους εαυτούς μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Για τις φιλοδοξίες που έχουν από εδώ και πέρα μετά τους 18 βαθμούς:

«Είναι 8 παιχνίδια. Είναι νωρίς ακόμα. Όλο το πρωτάθλημα είναι 30 παιχνίδια. Δεν έχω δει καμία ομάδα να βγαίνει Ευρώπη ή δεύτερη ή να παίρνει πρωτάθλημα από την όγδοη αγωνιστική. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, ταπεινοί για 30 παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ελπίζω να είμαστε εμείς η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, γιατί δεν είναι έκπληξη 8 αγωνιστικές να κάνεις κάτι καλό. Πρέπει να έχεις διάρκεια. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Να δουλέψουμε σκληρά. Επειδή έχουμε πολλά νεαρά παιδιά, πρέπει να είμαστε ταπεινοί».

Για το τραγούδι που γράφτηκε από φίλαθλο του Πανιωνίου για τον ίδιο:

«Δεν ασχολήθηκα πολύ. Βασικά δεν θα ήθελα καθόλου να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Εντάξει, έβγαλε ένας οπαδός ένα τραγούδι, το σέβομαι. Αυτό μόνο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: