Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ψάχνεται να φύγει ο Λούσιο!!

Ψάχνεται να φύγει ο Λούσιο
Η πορεία της Γιουβέντους στο «καμπιονάτο», η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ξεχάσει τι σημαίνει «ήττα», έχει κάνει τους πάντες ευτυχείς στην ομάδα. Τους πάντες; Όχι ακριβώς, αφού ο Λούσιο φαίνεται πως θέλει να φύγει από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο 34χρονος αμυντικός έγινε «μπιανκονέρο» φέτος το καλοκαίρι, ύστερα από τρία χρόνια παραμονής στην Ίντερ. Ωστόσο δε φαίνεται να στεριώνει στο Τορίνο, καθώς επιθυμεί να αποχωρήσει την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Αιτία, ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ενδεικτικό είναι ότι έχει ξεκινήσει μόλις δύο φορές στο αρχικό σχήμα της Γιουβέντους, στα παιχνίδια κόντρα στην Κιέβο και τη Νόρτζελαντ.

Το ποτήρι για τον Λούσιο ξεχείλισε όταν ο Μάρτιν Κάσερες επιλέχτηκε αντί του ίδιου στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Μπολόνια, με δεδομένη την απουσία του Τζόρτζιο Κιελίνι.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής φέρεται πλέον να βλέπει ως δελεαστικότερους προορισμούς για να συνεχίσει την καριέρα του, είτε την πατρίδα του, είτε τη Φενέρμπαχτσε που ενδιαφέρθηκε για εκείνον το περασμένο καλοκαίρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: