Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ανάγκη για νίκες στη Μίλαν!!

Ανάγκη για νίκες στη Μίλαν
Στη σημασία της αναμέτρησης της Μίλαν με την Κιέβο στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται στη 12η θέση της Serie A με 11 βαθμούς και μια ενδεχόμενη νίκη θα τους επιτρέψει να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Στόχος της ομάδας, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η είσοδος στην τετράδα, επομένως η νίκη με τους Βερονέζους θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ.

«Νομίζω ότι ο αγώνας με την Κιέβο είναι ακόμη πιο σημαντικός από αυτόν με την Τζένοα», τόνισε και συνέχισε:

«Έπρεπε να κερδίσουμε εκείνο τον αγώνα με την Τζένοα, γιατί έπρεπε να απομακρυνθούμε από την ουρά της βαθμολογίας, και αυτό διότι είχαμε επικρατήσει εντός έδρας μόνο της Κάλιαρι.

Ακόμη σε πέντε παιχνίδια εντός έδρας είχαμε σκοράρει μόλις μια φορά , συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα στο Champions League.

Τώρα ο αγώνας με την Κιέβο είναι ακόμη πιο σημαντικός αφού θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να ανεβούμε ως την τέταρτη θέση
».

Ο 45χρονος τεχνικός βρίσκεται συνεχώς κάτω από πίεση και αμφισβήτηση και τονίζει ότι θα αλλάξει το σύστημα της ομάδας μόνο όταν είναι απαραίτητο.

«Δεν αλλάζω το σύστημα έτσι για πλάκα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δουλέψουμε αλλά οι παίκτες μαθαίνουν γρήγορα», δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Αν έχω παίκτες στη διάθεση μου σαν τον Εμάνουελσον και τον Ελ Σαραουί, είναι φανερό ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Φυσικά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν οι Μπόατενγκ, Ρομπίνιο και Πάτο με ανάγκασαν να προχωρήσω σε συγκεκριμένες επιλογές
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: