Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«Ελπίζω να το πάρει η Ρεάλ»

«Ελπίζω να το πάρει η Ρεάλ»
Το προβάδισμα που έχει η Μπαρτσελόνα έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης δε θεωρεί ότι είναι αρκετό από μόνο του να δώσει το πρωτάθλημα στους Καταλανούς,o Λουίς Φίγκο. Ο παλαίμαχος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής εκφράζει την προτίμηση του στους Μαδριλένους, όσον αφορά το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής φέτος στην Ισπανία.

Ο Λουίς Φίγκο που μεταγράφηκε από την Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2000 και τώρα εργάζεται για λογαριασμό της Ίντερ, θεωρεί ότι το συν 8 των «μπλαουγκράνα» δεν είναι τόσο δύσκολο να ξεπεραστεί.

«Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον αλλά ελπίζω η Ρεάλ να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα», τόνισε και συνέχισε:

«Επειδή τους γνωρίζω πως ενεργούν δεν πρόκειται να τα παρατήσουν όσο έχουν μαθηματικές ελπίδες. Είναι αλήθεια πως η Μπαρτσελόνα έχει ένα καλό προβάδισμα αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει πριν το Μάιο».

Ο 40χρονος πλέον Φίγκο που είχε κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» το 2001 , θεωρεί ότι είναι ανώφελο να συγκρίνονται για το βραβείο της φετινής χρονιάς, οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Οι συγκρίσεις σε αυτό το επίπεδο δε χρειάζονται και δεν είναι δίκαιο κάτι τέτοιο. Αν θα έπρεπε να διαλέξεις, θα έπαιρνες και τους δύο στην ομάδα σου γιατί θα σου προσέφεραν ταλέντο, ποιότητα και φυσικά πολλά γκολ».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: