Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«Θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ η Φιορεντίνα»

«Θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ η Φιορεντίνα»
Την άποψη πως η Φιορεντίνα διαθέτει όλα τα φόντα, προκειμένου να πάρει ένα «εισιτήριο» που θα οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς, εξέφρασε ο Αντόνιο Ντι Τζενάρο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε μεταξύ άλλων και τη φανέλα των «βιόλα», δεν παρέλειψε να μιλήσει κολακευτικά και για το έργο του Βιντσέντζο Μοντέλα στον πάγκο του συλλόγου της Φλωρεντίας.

«Ο Μοντέλα στέλνει ένα ολοκάθαρο μήνυμα σε όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ολόκληρη η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, με πολλές πάσες, κάτι που είναι καινούργιο για το πρωτάθλημα της Ιταλίας. Δεν βλέπεις κάποια άλλη ομάδα να αγωνίζεται έτσι», τα λόγια του Ντι Τζενάρο.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος διεθνής Ιταλός μέσος τόνισε πως αν οι «βιόλα» κάνουν και τις κατάλληλες κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι» του ερχόμενου Ιανουαρίου, τότε η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πιο κοντά. «Η Φιορεντίνα, με την ομάδα που έχει, πρέπει να στοχεύσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό, μάλιστα, μπορεί να γίνει, αν τον Ιανουάριο η διοίκηση φέρει κάποιους ακόμη καλούς ποδοσφαιριστές στο "Αρτέμιο Φράνκι"».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: