Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κουτσιανικούλης: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του ματς»

Κουτσιανικούλης: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του ματς»
Επίγνωση των δυσκολιών που θα καλέσουν να αντιμετωπίσουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός των Κρητικών υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πιθανόν να έχουν το μυαλό τους στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης απέναντι στη Μονπελιέ, κάτι που οι φιλοξενούμενοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στην κάμερα της Nova:
Για την πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα:

«Η πορεία που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλή. Σημαντικό είναι ότι δύσκολα χάνει η ομάδα. Μαζεύουμε βαθμούς και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα έχουμε πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα του και ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι αυτό το παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε προκειμένου να πάμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και εμείς θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να προκριθεί. Νομίζω θα δώσει περισσότερη προσοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ παρά στο μεταξύ μας παιχνίδι και αυτό είναι μια ευκαιρία για μας να χτυπήσουμε το ματς».

Για το αν έχουν προσαρμοστεί οι νέοι παίκτες του ΟΦΗ:

«Πιστεύω πως προσαρμοστήκαμε αρκετά γρήγορα. Όσο περνάνε τα παιχνίδια δείχνουμε ένα αρκετά καλό πρόσωπο στο γήπεδο και έτσι έρχονται τα αποτελέσματα. Ελπίζω η συνέχει να είναι ακόμα καλύτερη και να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς και πολλές νίκες».

Για το αν ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή:

«Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει περισσότερο, η παραμονή στην κατηγορία και από κει και πέρα αν μας φύγει το άγχος να κοιτάξουμε και για κάτι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: