Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η Ζενίτ γλίτωσε, ο Χουλκ όχι...! (video)

Η Ζενίτ γλίτωσε, ο Χουλκ όχι... (video)
Έστω και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ζενίτ απέφυγε τη γκέλα ολκής και πήρε τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας 2-1 της Ροστόφ στην Αγία Πετρούπολη για την 14η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος. Πλήγμα με τον Χουλκ, που αποχώρησε τραυματίας στο 40’.

Οι Πρωταθλητές έχαναν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 39’ ο Χουλκ έπεσε στο έδαφος, καθώς τραυματίστηκε στο δεξί μηρό του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Βραζιλιάνος φορ θα απουσιάσει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, χάνοντας σημαντικά παιχνίδια της ομάδας του, τόσο στην Ευρώπη, όσο και εντός συνόρων.

Ο αντικαταστάτης του Μπιστρόφ, έδωσε τη λύση στο 51’ πετυχαίνοντας το 1-0 και βάζοντας σε θέση οδηγού τη Ζενίτ. Και ενώ ο Βίτσελ με τον Κερφακόφ συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, ήρθε ο Χολέντα στο 79’ να κάνει το 1-1 και να βάλει «φωτιά» στο ματς. Τελικά η Ζενίτ απέφυγε το κάζο στο 90+4’ με τον Σιρόκοφ να χαρίζει πολύτιμο τρίποντο που ανεβάζει την ομάδα του στην κορυφή, έστω και προσωρινά.






πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: