Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«Η Συμμαχία ανέτρεψε την πορεία προς τη Δ’ Εθνική»

«Η Συμμαχία ανέτρεψε την πορεία προς τη Δ’ Εθνική»
Την πορεία του Παναθηναϊκού προς τη Δ’ Εθνική ανέτρεψε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», όπως αναφέρεται στην έκθεση των Πεπραγμένων της εν όψει των εκλογών που θα γίνουν.

«Χωρίς διοίκηση, με ελάχιστα χρηματικά διαθέσιμα και τους βασικούς της μετόχους να αδυνατούν να συμφωνήσουν στη χάραξη οικονομικής πολιτικής, η ΠΑΕ βάδιζε με μαθηματική ακρίβεια σε διοίκηση διορισμένη από το Πρωτοδικείο, στον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA και σε ανάλογες επιπτώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, που θα μπορούσαν να καταλήξουν ακόμα και στον υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική Κατηγορία, καταστάσεις πρωτόγνωρες για τον αγαπημένο μας Παναθηναϊκό. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανέτρεψε αυτή την πορεία γυρίζοντας σελίδα όχι μόνο στην ιστορία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και στο χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφέρεται πως μετά τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το ποσοστό της «Συμμαχίας» ανήλθε από 54,34% σε 58,39%.

Παράλληλα δημοσιοποιούνται τα πλήρη οικονομικά στοιχεία. Τα έσοδα της «Συμμαχίας» είναι 1.205.051 ευρώ και τα έξοδα 1.430.266. Τα ταμειακά διαθέσιμα είναι μόλις 34.189, ενώ το αποτέλεσμα δείχνει «ζημία» 225.215 ευρώ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: